SAÜ Sürdürülebilir Gelecek Buluşmaları: Geleceğin İnşasında Cbs’nin Sürdürülebilirlikteki Rolü
SAÜ Sürdürülebilir Gelecek Buluşmaları: Geleceğin İnşasında CBS’nin Sürdürülebilirlikteki Rolü

Sakarya Üniversitesi Sürdürülebilir Gelecek Buluşmaları kapsamında Esri Türkiye CEO'su Sayın Barış UZ'u ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Barış UZ, 20 yılı aşkın Coğrafi Bilgi Sistemleri teknolojileri deneyimi ile uluslararası firmalarda Bilişim Teknolojileri Direktörlüğü, Proje Yöneticiliği, CBS Danışmanlığı ve Teknoloji Direktörlüğü gibi önemli görevlerde bulunmuştur.
Etkinlik, 06.12.2023 tarihinde Sabahattin Zaim Konferans Salonu'nda saat 14:00'te gerçekleşecektir. "SAÜ Sürdürülebilir Gelecek Buluşmaları: Geleceğin İnşasında CBS'nin Sürdürülebilirlikteki Rolü" konulu etkinliğimize tüm personel ve öğrencilerimizi bekliyoruz.

Kayıt formuna bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

cbs,

barış uz,