Sosyal Yardım Algısı ve Yoksullukla Mücadele Eğitimi

Sakarya Üniversitesi Topluma Katkı ve Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yoksulluğa Son komisyon çalışmaları kapsamında 21 Aralık 2023 Perşembe günü saat 14:00'te paydaşımız Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde Sosyal ve Ekonomik Destek Yardımı sağlanan ailelere yönelik olarak Üniversitemiz Sosyal Hizmetler Bölümü'nde görevli Prof. Dr. Yusuf Genç ve Arş.Gör.Dr. Hüseyin Zahid Kara'nın konuşmacı olarak katılacağı "Sosyal Yardım Algısı ve Yoksullukla Mücadele" konulu eğitim gerçekleştirilecektir.

Yoksulluğa Son komisyon çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek eğitimde hedef; Sosyal ve Ekonomik Destek sağlanan ailelerin yardımın eğitimine devam eden çocukların ihtiyaçları kapsamında kullanılması, aileleri sağlanan desteğin süreli olduğu ve bu süreçte yönlendirilen istihdam imkanlarının değerlendirilmesi noktasında bilinçlendirmektir.