Sabis Sosyal Transkript Menüsü Kullanım Rehberi
SABİS Sosyal Transkript Menüsü Kullanım Rehberi

Sakarya Üniversitesi, öğrencilerin sosyal etkinliklere katılımlarının tanınmasını sağlamak amacıyla "Sosyal Transkript" uygulamasını devam ettirmektedir. Bu uygulama sayesinde, öğrenciler öğrenim süreleri boyunca üniversite içinde veya kamu kurumlarının düzenlediği sosyal etkinliklere katılımlarını kayıt altına alabilmektedirler.

Öğrenciler, "kulüpler ve organizasyonlar", "topluma hizmet", "kazanılan dereceler ve ödüller", "bilimsel etkinlikler" ile "kültür-sanat ve spor" alanlarındaki sosyal etkinliklerini belgelendirme fırsatına sahiptir. Başvurular, bölüm veya fakülte yönetimi tarafından belirlenen komisyonlar tarafından final sınavları dönemlerinde değerlendirilmektedir. Onaylanan etkinlikler, Sosyal Transkripte işlenmektedir.

Detaylı kullanım bilgisi ekteki SABİS Sosyal Transkript Menüsü Kullanım Rehberi'nde bulunmaktadır. Ayrıca, daha fazla bilgi için Sakarya Üniversitesi Sosyal Transkript Yönergesini incelemeniz tavsiye edilir.

sau,

sautokas,