Bağımlılıkla Mücadele Konferansı

Sakarya Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Topluma Katkı ve Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü işbirliği ve Sosyal Hizmet Öğrenci Topluluğu desteğiyle 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla "Bağımlılıkla Mücadele" konferansı düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yusuf Genç ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Altındiş'in konuşmacı olarak katıldığı program İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi A Blok B07 Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Yusuf Genç Başkanı olduğu Yeşilay Sakarya Şubesinin bağımlılıkla ilgili çalışmalarından bahsederken Prof. Dr. Mustafa Altındiş bağımlılığın tıbbi boyutunu ele alarak öğrencilerin farkındalığının arttırılması noktasında bilgilendirme yaptı.