Açlık/yoksulluk Ekseninde Aile Bakanlığı Hizmet Modeli-Sakarya Örneği
Açlık/Yoksulluk Ekseninde Aile Bakanlığı Hizmet Modeli-Sakarya Örneği

Sakarya Üniversitesi Topluma Katkı ve Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü olarak düzenlemiş olduğumuz "Açlık/Yoksulluk Ekseninde Aile Bakanlığı Hizmet Modeli-Sakarya Örneği" konulu etkinlik 15 Mart Cuma günü İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde gerçekleştirildi. Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden İl Müdür Yardımcısı Seda Kuzgun'un konuşmacı olarak katıldığı programa Topluma Katkı ve Sürdürülebilirlik Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Aliye Suna Erses Yay, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yusuf Genç, Psikoloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Sümeyye Derin ve fakülte öğrencileri katılım gösterdi.

Programda İl Müdür Yardımcısı Seda Kuzgun sosyal yardımlar bağlamında Aile Bakanlığı'nın hizmet modelleri hakkında bilgi verirken, sağlanan desteklerin hangi süreçlerden geçerek vatandaşa ulaştığı ve bu süreçte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün gerçekleştirdiği detaylı sosyal inceleme çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Program hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.