21 Mart Ormancılık Haftası'nda Ağaç Dikme Etkinliğimizi Gerçekleştirdik.

Öğrenci Topluluklarımız ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı ile bir araya gelerek Ormancılık Haftası'nda önemli bir etkinliğe imza attık.

Rektörümüz Prof. Dr. Hamza AL, Sakarya Valisi Sayın Yaşar KARADENİZ ve Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Özer KÖSEOĞLU ile Prof. Dr. Emrah DOĞAN, fidan dikimi etkinliğimize katılarak doğanın korunması ve yeşil alanların artırılması konusundaki önemli adımlara destek verdiler.

Etkinlik kapsamında, doğaya olan duyarlılığımızı ve çevre bilincimizi pekiştirmek amacıyla bir araya geldik. Fidan dikimi sadece yeşil alanların artmasına değil, aynı zamanda ekosistemin korunmasına da büyük katkı sağlıyor. Bu önemli etkinlikle, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakma çabamızı bir kez daha vurgulamış olduk.

Birlikte daha yeşil bir geleceğe adım attık.

SAÜ Doğada Yaşam ve Kampçılık Topluluğu ile SAÜ Biyoloji Topluluğuna katkıları için teşekkür ederiz.

Herkes için… İyilik için...

#SakaryaÜniversitesi #OrmancılıkHaftası #FidanDikimi #DoğaSevgisi #ÇevreBilinci #sautokas #sürdürülebilirlik #toplumakatkı,