Uluslararası Sıfır Atık Günü Söyleşisi

Sakarya Üniversitesi Sürdürülebilir Gelecek Buluşmaları kapsamında Sıfır Atık Koordinatörü ve Topluma Katkı ve Sürdürülebilirlik Koordinatör Yardımcısı Doç.Dr. Aliye Suna ERSES YAY’ı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarını (SKA) alanında uzman konuklar ile konuşmaya devam ediyoruz. SDG 12- Sorumlu Üretim ve Tüketim konusundaki etkinliğimiz, “SAÜ Sürdürülebilir Gelecek Buluşmaları: Uluslararası Sıfır Atık Günü” konulu söyleşi, 28.03.2024 tarihinde saat 15:00’te Sabahattin Zaim Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Katılım Belgesi için kayıt formuna profildeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Etiketler :

#sakaryaüniversitesi #sürdürülebilirlik #sustainability #sıfıratık #zerowaste #sautokas #toplumakatkı,