Düzce Bolu Ar-Ge Proje Pazarı 2024 Başvuruları Başladı.
DÜZCE BOLU AR-GE Proje Pazarı 2024 başvuruları başladı.

Düzce Üniversitesi(DÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), DÜSİMER, BAİBÜ-TTMER, Düzce Teknopark, Bolu Teknokent, Düzce TTO, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı(MARKA) iş birliği ve TÜBİTAK desteği ile gerçekleştirilecek olan DÜZCE BOLU AR-GE Proje Pazarı 2024 başvuruları başladı. DÜZCE BOLU AR-GE Proje Pazarı 2024 kapsamında, üç kategori ve dokuz farklı alanda toplamda 360.000 TL değerinde ödül ayni ve nakdi olarak verilecektir.

Bu etkinlik, yerel araştırmacıların, girişimcilerin, öğrencilerin ve şirketlerin bir araya gelerek projelerini tanıtmaları ve iş birliği fırsatlarını keşfetmeleri için bir platform sunmaktadır. Siz de katılın ve inovasyona adım atın.

Başvuru Kategorileri

• Ali Kuşçu Genç Yenilikçiler Ödülü (ÖN LİSANS ve LİSANS ÖĞRENCİLERİ)

• Uluğ Bey Bilim ve Araştırma Ödülü (ÖN LİSANS ve LİSANS MEZUN, LİSANSÜSTÜ /ÖĞRENCİ ve MEZUN, AKADEMİSYENLER)

• El-Cezeri Teknoloji Liderleri Ödülü (ŞİRKET SAHİPLERİ)

Kimler Başvurabilir?

• Akademisyenler,

• Öğrenciler(Ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora programı öğrencileri),

• Mezunlar(Ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora programı mezunları),

• Firma sahipleri veya çalışanları proje ve fikirleriyle, ilgili kategoriye başvuru yapıp katılım sağlayabilirler.

Başvuru ve Detaylı Bilgiye internet adresinden ulaşabilirsiniz.