Geleceğine Yön Veren Kadınlar Akademisi Projesi İş Hayatında Kadın Mikro Yeterlilik Programı Toplantısı

Kadın öğrencilerimize özel olarak tasarlanan nitelikli eğitim programımıza başvurular başladı. Uzun toplantılar sonucunda hazırladığımız yeni projemizi duyurmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sektör uzmanları ve alanında yetkin akademisyenlerin eğitim vereceği program, “mikro yeterlilik” yöntemi ile hazırlanan iş hayatında kadınlara yönelik Türkiye’deki ilk uygulama olacaktır.

Bu süreçte bizlere destek veren akademisyenlerimiz Sayın Prof. Dr. Sinem YILDIRIMALP, Prof. Dr. Yasemin ÖZDEMİR, Doç. Dr. Havva SERT, Doç. Dr. Şule YILMAZ ÖZDEN, Doç. Dr. Hafsa KESGİN, Doç. Dr. Nesrin AKINCI ÇÖTOK, Dr. Öğr. Üyesi Irmak KORUCULU, Dr. Öğr. Üyesi Rumeysa PARTALCI, Öğr. Gör. Halime ÇELİK OĞUZ, Arş. Gör. Fatma Zehra TOÇOĞLU ve Koordinatörlüğümüzde görevli ekibimize teşekkürlerimizi sunarız..

Herkes için, iyilik için..

#sau #saükadınakademisi #sürdürülebilirlik #toplumakatkı #kadın #mikroyeterlilik #dijitalrozet #sautokas,