Otomotiv Sektöründe Sürdürülebilirlik Uygulamaları

Sakarya Üniversitesi Sürdürülebilir Gelecek Buluşmaları kapsamında TKG OTOMOTİV Çevre & İSG Yöneticisi Neslihan BURABAK KOÇ ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarını (SKA) alanında uzman konuklar ile konuşmaya devam ediyoruz. SDG 8- İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme konusundaki etkinliğimiz, “SAÜ Sürdürülebilir Gelecek Buluşmaları: Otomotiv Sektöründe Sürdürülebilirlik Uygulamaları” konulu söyleşi, 07.05.2024 tarihinde saat 14:00’te TKG Otomotiv Adapazarı Fabrikasında gerçekleştirilecektir. TKG Otomotiv'de "Otomotiv Sektöründe Sürdürülebilirlik Uygulamaları" ve "Karbon Nötr Faaliyetleri” konulu sunumlar sonrası Fabrika Teknik Gezisi ile Sanayide Endüstri 4.0 uygulamalarının yerinde görülebileceği etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Kontenjan sınırlıdır, kayıt formuna bağlantıdan ulaşabilirsiniz.