"yeşil Mutabakat ve Türkiye' Nin Uyumu" Paneli

"Yeşil Mutabakat ve Türkiye' nin Uyumu" Paneli

Sakarya Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ile Topluma Katkı ve Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü'nün ev sahipliğinde; Vergi Müfettişleri Derneği ve Uluslararası Ticaret Ağı Derneği paydaşlığında 8 Mayıs tarihinde Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans Salonunda “Yeşil Mutabakat ve Türkiye’nin Uyumu” paneli gerçekleştirilecektir. Panel, SKA 13- İklim Eylemi ve SKA 8- İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme alanlarını kapsayacak olup, kamu, iş dernekleri, odaları ve uzmanların katılımıyla Türkiye'nin Yeşil Mutabakat'taki konumu, özellikle uluslararası ticaret perspektifinden ele alınacaktır. Tüm öğrencilerimiz ve personelimiz davetlidir.

Herkes için, iyilik için..

#sakaryaüniversitesi #sürdürülebilirlik #sustainability #sautokas #toplumakatkı #yeşilmutabakat,