Ana Sayfa
Duyurular
Geleceğine Yöne Veren Kadınlar Akademisi İş Hayatında Kadın Mikro Yeterlilik Programı’ Nın İlk Modül Eğitimleri Gerçekleştirildi.
Geleceğine Yöne Veren Kadınlar Akademisi İş Hayatında Kadın Mikro Yeterlilik Programı’ nın İlk Modül Eğitimleri Gerçekleştirildi.

Geleceğine Yöne Veren Kadınlar Akademisi İş Hayatında Kadın Mikro Yeterlilik Programı’ nın İlk Modül Eğitimleri Gerçekleştirildi.

Geleceğine Yöne Veren Kadınlar Akademisi İş Hayatında Kadın Mikro Yeterlilik Programı’ nın ilk modül eğitimleri 04 – 05 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Topluma Katkı ve Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü (TOKAS) öncülüğünde geliştirilen Geleceğe Yön Veren Kadınlar Akademisi’nin ilk etkinliği olan ve Sakarya TEKNOKENT ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle düzenlenen “İş Hayatında Kadın Mikro Yeterlilik Programı” kapsamında gerçekleştirilen “Kariyer Hedeflerinin Keşfi ve Belirlenmesi” eğitimi için Vakıfbank İK Müdürü Sevgim Çisel ÇELİK KESKİN’ e, “Zaman Yönetimi ve Verimlilik” eğitimi için Toyota Kurumsal ve İş Planlama Müdürü Şebnem ERKAZANCI’ ya, “İletişim ve İşbirliği” eğitimi için TOBB KGK İcra Kurulu Üyesi - Mey Otomasyon Genel Müdürü Meryem ÖZER’ e, “Liderlik” eğitimi için SAÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sima NART’ a, “Dijital Yetkinlikler” eğitimi için SAÜ Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Deniz BALTA’ ya, “İş ve Sözleşme Hukuku” eğitimi için SAÜ Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Yasemin TAŞDEMİR’ e, “Temek Hukuk Bilgisi ve Kadın Hakları” eğitimi için SAÜ Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Irmak KORUCULU’ ya ve “İş Yaşamında Dayanıklılık ve Kriz Yönetimi” eğitimi için SAÜ İşletme Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Kazım MERT’ e teşekkür ederiz.