Ana Sayfa
Kadın Akademisi
.

.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ GELECEĞİNE YÖN VEREN KADINLAR AKADEMİSİ PROJESİ

İŞ HAYATINDA KADIN MİKRO YETERLİLİK PROGRAMI

İş hayatında başarıya ulaşmanın anahtarı, doğru bilgiyle donanmış ve güçlü iş bağlantıları ile desteklenmiş olmaktan geçer. Bu nedenle, Sakarya Üniversitesi olarak kadın öğrencilerimize, iş dünyasında başarılı bir geleceğe adım atmaları için nitelikli bir eğitim programı hazırlıyoruz.

Öğrencilerimizi iş dünyasında kadınların gücünü keşfetmeye ve kendi kariyer yolculuğunda en iyi versiyonu oluşturmaya davet ediyoruz. Bu program, iş yaşamında kariyerinizi nasıl yöneteceğinizi öğrenmenin yanı sıra, sürdürülebilirlik ve proje yönetimi gibi kritik konularda derinlemesine bir anlayış kazanmanıza olanak tanıyacaktır.

 

Program Çıktıları

Kurumsal Bağlantılar: Programımız, sektörün önde gelen isimleri ve alanında yetkin akademisyenlerle bir araya gelme fırsatı sunar. Bu sayede, gerçek dünya deneyimlerini öğrenecek ve güçlü bir profesyonel ağ oluşturacaksınız.

Bireysel Gelişim: Kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olacak temel becerileri geliştirme fırsatı elde edeceksiniz. İletişim, liderlik, zaman yönetimi gibi konuları kapsayan modüllerle donanacaksınız.

Sertifikalı Eğitim: Programı başarıyla tamamladığınızda, her bir modül için katılım sertifikası ve tamamı için bir dijital rozet alacaksınız. Bu belgeler, iş dünyasında önemli bir avantaj sağlayacaktır.

 

Program Detayları

Başlangıç Tarihi: 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Süre: 4 gün yüz yüze eğitim, 2 gün uygulamalı eğitim ve kalan sürelerde bireysel çalışma

Başvuru Koşulları: Sakarya Üniversitesi'nde 3. veya 4. sınıfında öğrenim gören kadın öğrenci olmak, 2,00 ve üzeri genel not ortalamasına sahip olmak, programın en az %80’ine devam etmek, başvuru formunu 28.04.2024 tarihine kadar eksiksiz doldurmak

Sakarya Üniversitesi olarak, kadınların iş dünyasındaki potansiyelini ortaya çıkarmaya ve onları desteklemeye kararlıyız. SKA 5- Cinsiyet Eşitliği, SKA 4- Nitelikli Eğitim alanlarına hizmet eden projemizde siz de yerinizi alın.

Program hakkında detaylı bilgi için sayfamızı inceleyin.

Etiketler :

saü,

tokas,

kadın,

eğitim,

mikro yeterlilik,

dijital rozet,